Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

+40 (0)256 242 279

beauty_centertm@yahoo.com

Luni - vineri 7:00-22:00
Sambata 10:00 - 20:00
Duminica 11:00-17:00

Str. Iancu Flondor 12-14, TIMISOARA

DESPRE NOI

  • Home  
  • DESPRE NOI
Astazi, mai mult ca niciodata, dinamica unui centru de infrumusetare asa cum este BEAUTY CENTER este reprezentata de capacitatea sa de a-si pastra identitatea si de a oferi in acelasi timp noi solutii in lumea schimbatoare a frumusetii tale.
 
Chiar daca azi sunt acceptate aproape toate stilurile si tinutele, exista o regula de aur:
 
"SA FII IN PERFECTA ARMONIE CU TINE INSUTI INDIFERENT DE MODA"
  
Salonul de înfrumusetare BEAUTY CENTER a fost prima sala de fitness din Timisoara exclusiv pentrul sexul feminin, care isi continua traditia  inca din 2001 si pana in prezent.
    
De la bun început ne-am propus ca obiectiv principal sa oferim clientilor nostri servicii de calitate - obisnuite si de lux, într-un ambient relaxant, prietenos, si nu in ultimul rand, la preturi accesibile.
 
Trebuie amintit ca decorul la fel ca si denumirea, este responsabil pentru identitatea salonului nostru, impletind o combinatie de cateva elemente: comfort, simplitate, diversitate si profesionalism.
 
Va oferim un sistem de tarifare flexibil si accesibil, astfel incat sa permita oricarei persoane posibilitatea de a alege atat numarul de sedinte cat si unul sau mai multe servicii.
    
Ne dorim ca fiecare clienta noua sa devina unul dintre clientii  nostri fideli.
 
Ne-am bucura sa te numeri si TU printre ei!