Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

+40 (0)256 242 279

beauty_centertm@yahoo.com

Luni - vineri 7:00-22:00
Sambata 10:00 - 20:00
Duminica 11:00-17:00

Str. Iancu Flondor 12-14, TIMISOARA

MASAJ

MASAJ DE RELAXARE

Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care se adreseaza
persoanelor aflate la orice varsta. Persoana care beneficiaza de masaj poate indica terapeutului
zonele unde doreste o atingere mai usoara, mai ferma, sau unde nu doreste sa fie atins.

Terapeutul va aplica apoi o combinatie de manevre specifice masajului clasic: efleuraj, petrisaj,
frictiune, tapotament, vibratie.

Masajul are urmatoarele  beneficii fizice si emotionale:

 - reducerea tensiunii musculare;
- ameliorarea  migrenelor si a cefaleelor;
 - eliminarea toxinelor;
 - imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei;
 - cresterea amplitudinii de miscare la nivelul articulatiilor;
 - imbunatatirea starii psiho-emotionale;
 - inlaturarea oboselii mentale si fizice;
 - imbunatatirea calitatii somnului.

 

MASAJ ANTICELULITIC

 Acest tip de masaj se efectueaza local pe zonele afectate de celulita. Se folosesc  creme reductoare sau uleiuri specifice pentru a spori efectul anti-celulita. Cu ajutorul acestui masaj se intretine elasticitatea pielii, a tesuturilor subcutanate, se activeaza circulatia sangelui si drenajul limfatic.

MASAJ CERVICO-FACIAL

Beneficiile masajului cervical sunt:
- relaxarea musculaturii zonei cervicale;
- calmarea durerilor cervicale si a durerilor de cap;
- elimina stresul si oboseala;
- normalizează circulaţia sanguină şi limfatică;
- imbunatateste oxigenarea sistemului nervos central;
- imbunatateste mobilitatea zonei cervicale.

Beneficiile masajului facial sunt:
- stimulează fibrele de colagen şi elastină din ţesut;
-menţine şi reface tonusul muscular;
- stimulează terminaţiile nervoase de la nivelul pielii;
- oxigenează celulele pielii;
- relaxează muşchii de la nivelul feţei.

REFLEXOTERAPIE - MASAJ REFLEXOGEN PLANTAR

Scopul reflexoterapiei este de a elimina toxinele si de a stimula functiilor intregului organism. Talpa piciorului, una dintre zonele in care se afla cele mai multe puncte reflexe, este  o harta a intregului corp.

Creierul, ochii, urechile, glanda tiroida, plamanii, ficatul, stomacul, pancreasul, duodenul, rinichii, vezica urinara, colonul, ovarele – toate au cate un punct reflex corespondent in talpa.

In cadrul sedintei de masaj reflexogen  se stimuleaza prin masaj manual aceste puncte.

MASAJ TERAPEUTIC

Masajul medical consta intr-o grupare sistematica de manevre executate manual asupra tesuturilor corpului uman in scop terapeutic sau profilactic. Procedeele manuale ale masajului constau in alunecari, frictiuni, framantari ale tesuturilor moi (piele, tesut subcutanat, muschi, ligamente, tendoane, vase, nervi, etc.), manipulari ale segmentelor corporale  adaptate dupa obiective.

Principalele efecte ale masajului medical sunt:
- influentarea functiilor organelor interne afectate care se manifesta prin senzatii dureroase ale peretelui toracic sau abdominal; actionand prin masaj asupra acestor zone se actioneaza reflex asupra functiilor organelor profunde;
- indepartarea oboselii musculare;
- imbunatatirea somnului si bunei dispozitii;
- stimularea functiilor aparatului vascular, rezulta cresterea cantitatii de oxigen transportat catre tesuturi si eliminarea mai rapida a toxinelor;
- stimularea functiilor sistemului nervos;
- stimularea functiilor aparatului respirator;
- imbunatatirea oxigenarii sistemului nervos central;
- detensionarea muschilor contractati si  stimularea celor slabiti. Acest echilibru imbunatateste postura corecta a corpului. Masajul nu mareste in mod direct forta musculara, insa poate grabi recuperarea dupa oboseala ce survine in urma exercitiilor. De asemenea, masajul intinde usor muschii si tesuturile, mentinand elasticitatea lor.

MASAJ CU MIERE

Tehnica de efectuare a masajului cu miere este diferita de cea folosită la masajul cu ulei. Zonele corpului sunt masate pana cand  mierea devine foarte lipicioasa. Manevrele speciale deblochează sistemul limfatic si cresc afluxul de sânge la nivelul segmentului lucrat.

 Mierea are proprietatea de a hrani si curata pielea.  Prin textura şi consistenţa sa, mierea este şi un bun produs pentru gomaj. Aceste proprietăţi ale mierii sunt amplificate atunci când este aplicata sub formă de masaj.

YUMEIHO

Yumeiho este o metoda terapeutica bazata pe actiuni manuale efectuate asupra intregului corp uman in vederea pastrarii sau ameliorarii starii de sanatate; cuprinde circa 100 de manevre care se efectueaza asupra intregului corp al pacientului.

Terapia Yumeiho consta in aplicarea metodica a unui ansamblu complex de procedee manuale si exercitii fizice in scopul restabilirii echilibrului functional al organismului uman.

Procedeele terapeutice manuale, aplicate in scop profilactic sau corectiv in cadrul terapiei Yumeiho, constau in: tehnici de manipulare osteo-articulare si gimnastica mio-articulara pasiva; procedee de puncto-terapie (in principiu similare celor utilizate in presopunctura si reflexoterapie); tehnici si procedee speciale de masaj; elemente de stretching (intinderi, elongatii); metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului si staticii; exercitii de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor, etc.

 

MASAJ THAILANDEZ

Masajul thailandez traditional isi are originea in timpul lui Buddha. Acesta este o forma de vindecare ce are la baza doua proceduri principale: stimularea prin presiune a unor anumiti nervi si centrii nervosi, anumite ligamente si tendoane, si o varietate de miscari care manipuleaza corpul si segmentele acestuia cu scopul deblocarii tensiunilor neuromusculare cat si a centrilor energetici.

 La baza masajului Thai sta teoria liniilor energetice care traverseaza corpul. Se spune ca exista 72000 de astfel de linii energetice iar cele mai importante ar fi in numar de 10. Stimularea acestor linii energetice intr-o anumita ordine si prin anumite procedee se obtine o eliberare a fluxului energetic, acesta putand circula liber prin corp. In viata cotidiana acumulam multe tensiuni datorita locului de munca, a obligatiilor sau a oboselii.

Aceste tensiuni nervoase se repercuteaza automat si asupra organismului. Atunci cand suntem anxiosi, tensionati sau nervosi, organismul nostru se afla in alerta, pregatindu-ne pentru ceea ce e mai rau. Muschii sunt incordati, articulatiile fixe, sistemul nervos hipersensibil. Insa aceasta stare permanenta de agitatie si alerta influenteaza intreaga structura neuromusculara si viscerala. De la simple contracturi musculare locale se poate ajunge la contracturi musculare pe suprafete mari, la calcifieri osoase, afectiuni ale sistemului digestiv, circulator sau nervos.

 

Tehnica masajului Thailandez prezinta cunoasterea miscarilor interioare ale corpului care a fost construita in secole de practica. Prin manevre mecanice, prin atingeri si stimulari ale centrilor energetici cat si a meridianelor energetice, sistemul neuromuscular reactioneaza reflex, stimuland puternic echilibrarea functiilor organismului. Masajul Thailandez traditional este aplicat pe o saltea la nivelul pardoselei, iar clientul este complet imbracat, nefiind necesara folosirea uleiului de masaj.

 

Sunt folosite mainile, talpile, coatele, genunchii si chiar umerii. Terapeutul se implica total in acest proces armonios, efectul acestui tip de masaj fiind unic, relaxant si energizant. Datorita manevrelor de intindere musculotendinoasa ( stretching ) musculatura devine mult mai flexibila, articulatiile isi maresc amplitudinile de miscare pe toate unghiurile iar o serie de presiuni executate pe anumite suprafete ale corpului influenteaza pozitiv functionarea organelor interne.

 

Masajul thailandez este tot mai apreciat ca metoda de detensionare si de oferire a unei stari de relaxare si energizare. Beneficiile masajului thailandez sunt numeroase: intareste sistemul imunitar, elibereaza blocajele fluxului energetic, elibereaza durerile si tensiunile musculare, indeparteaza durerile de cap, stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, mareste amplitudinile articulare, contribuind la supletea si armonia corpului.