Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

+40 (0)256 242 279

beauty_centertm@yahoo.com

Luni - vineri 7:00-22:00
Sambata 10:00 - 20:00
Duminica 11:00-17:00

Str. Iancu Flondor 12-14, TIMISOARA

POLITICĂ DE LIVRARE COMANDĂ

  • Home  
  • POLITICĂ DE

1) Orice persoană care a împlinit vârsta de 14 ani poate deveni membru al Beauty Center. Accesul în club se face numai pe baza aplicației UPfit.Today. În cazul minorilor este necesar și acordul scris al reprezentantului (părinte sau tutore legal), prin semnarea convenției si a declarației. Minorii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani au acces în cadrul clubului doar la antrenamente/evenimentele care le sunt destinate și insoțiți de către părinți. Este interzis accesul minorilor cu vârsta sub 14 ani la bazin, în sala de fitness și aerobic fără supravegherea părintelui/instructoarei. În cazul în care minorii au un comportament inadecvat și deranjează clienții, Beauty Center își rezervă dreptul de a le interzice accesul.

2) În cazul abonamentelor morning, clientul are acces până la ora 13:00, de luni pana vineri

3) Abonamentul este valabil o luna (30 zile) din ziua în care este făcut.

4) Accesul la clasele de aerobic, cycling, aquagym, precum și la masaj și tratamente corporale se face numai pe bază de programări, dacă nu se respectă programarea și nu se anulează ședința cu minim 4 ore înainte, aceasta se pierde.

5) Înainte de achiziționarea unui abonament, Beauty Center recomandă clienților un examen medical înainte de începerea frecventării clubului, aceștia fiind responsabili personal de starea sănătății lor. Beauty Center nu își asumă responsabilitatea dacă motivul înrăutățirii/vătămării sănătății clientului este:

nerespectarea recomandărilor, concluziilor medicale;

rezultatul nerespectării regulilor de utilizare și securitate a echipamentului,

având în vedere că tratamentul piscinelor se face pe bază de clor, Beauty Center nu își asumă responsabilitatea reacțiilor alergice la această substanță,

încălcarea regulilor de frecventare a clubului (inclusiv regulile de frecventare a anumitor zone ale acestuia);

antrenamentul efectuat individual, cu greutăți neadecvate, fără asistența unui antrenor sau a unui partener de antrenament;

produs din vina membrului sau care s-a produs ca rezultat al acțiunilor ilegale ale persoanelor terțe. Administrația Beauty Center nu își asumă răspunderea pentru înrăutățirea stării sănătății clientului ca urmare a unui accident (traumatism/vătămare) produs în incinta clubului sau pentru agravarea/apariția unor probleme medicale ale clientului prin folosirea serviciilor clubului, probleme de care clientul nu avea cunoștință la momentul folosirii serviciilor.